Siemano.
Szukam polskiego klanu, o ile jeszcze tu jakis gra.
Nick: Postrach
|
Posted 25 April 2016 - 04:21 PM
Siemano.
Szukam polskiego klanu, o ile jeszcze tu jakis gra.
Nick: Postrach
Posted 25 April 2016 - 04:44 PM
dude you should talk english :/
Posted 26 April 2016 - 08:54 AM
Z tego co wiem to nikt jak na razie nie gra hmmm dlaczego? proste wyszedł ISS jest w chuj HYPE na niego SG ma teraz bardzo trudny okres zresztą jak wszystkie EMU podobno ludzie coś w weekendy grają bo widziałem ze jakies pvp jest ale moim zdaniem trzeba czekać aż ISS znowu upadnie tak jak stary tylko potrzeba czasu już jest straszna fala cziterów i już sie ludzie denerwują wiec no daje pół roku rok i z powrotem to bd NAJLEPSZY czas dla EMU bo bd powstawać nowe itp a z SG bd stało po za tym jest znanym EMU i wydaje mi się ze bd w chuj ludzi tylko potrzeba czasu..
Characters:
Paruwa-Devil Berlinka-Devil WizardinhoV2-Demon InnocentBack-Demon
Posted 27 April 2016 - 06:52 AM
Z tego co wiem to nikt jak na razie nie gra hmmm dlaczego? proste wyszedł ISS jest w chuj HYPE na niego SG ma teraz bardzo trudny okres zresztą jak wszystkie EMU podobno ludzie coś w weekendy grają bo widziałem ze jakies pvp jest ale moim zdaniem trzeba czekać aż ISS znowu upadnie tak jak stary tylko potrzeba czasu już jest straszna fala cziterów i już sie ludzie denerwują wiec no daje pół roku rok i z powrotem to bd NAJLEPSZY czas dla EMU bo bd powstawać nowe itp a z SG bd stało po za tym jest znanym EMU i wydaje mi się ze bd w chuj ludzi
tylko potrzeba czasu..
newz just jest martwe, zostal tylko world.. xd
Alright, let's rock and roll! - Wolf
Posted 27 April 2016 - 10:46 AM
Posted 27 April 2016 - 11:19 AM
Karti XDDD właśnie na PayZ gra dużo ludzi xD odpal i zobacz raczej fakt duzo mniej gra ludzi ale i tak jest w chuj duzo dalej xDD na samym longue jest prawie zawsze 50-60 typa , z 3-4 colorado po +30-40 typa reszta colorado po 2-3-5 osób, priv servery tez dość dużo, i mapy pvp (małe) x2 springvalley +20-30 typa, clearv2 25-40typa
;c czekam na odrodzenie SG musi najpierw upaść WORLD xDD i wszytko wróci do normy albo nawet lepiej bd niz wczesniej bo SG cały czas stoi jest popularne i wgl i jak ludze bd odchodzić to tylko SG, NewZ i moze nowe emu jak bd powstawać xDD ;p wiec no czekam ^^
Characters:
Paruwa-Devil Berlinka-Devil WizardinhoV2-Demon InnocentBack-Demon
0 members, 1 guests, 0 anonymous users