Jump to content


Photo

pkm

pkm bug

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 CeddyX

CeddyX

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • Reputation: 552
    Excellent
  • 90 posts
  • Locationgermany

Current mood: Not Amused

Posted 17 August 2016 - 01:55 PM

will we ever able to use the pkm ? since i play this emulator the pkm got no ammo



#2 Jermu

Jermu

    Trusted Member

  • Members
  • PipPipPip
  • Reputation: 236
    Excellent
  • 266 posts

Current mood: Fine

Posted 17 August 2016 - 02:23 PM

U can buy it from Market with ZD.. 1 mag cost 1200 dollars



#3 CeddyX

CeddyX

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • Reputation: 552
    Excellent
  • 90 posts
  • Locationgermany

Current mood: Not Amused

Posted 17 August 2016 - 02:54 PM

you cant put the ammo in thats the point



#4 Jermu

Jermu

    Trusted Member

  • Members
  • PipPipPip
  • Reputation: 236
    Excellent
  • 266 posts

Current mood: Fine

Posted 17 August 2016 - 04:04 PM

U get crash? Ask Froadel if he know some trick for that :D



#5 CeddyX

CeddyX

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • Reputation: 552
    Excellent
  • 90 posts
  • Locationgermany

Current mood: Not Amused

Posted 17 August 2016 - 04:05 PM

you cant reload it



#6 FroadeL

FroadeL

    Streamer

  • Members
  • PipPipPip
  • Reputation: 686
    Excellent
  • 253 posts
  • LocationEngland

Current mood: Cloud 9

Posted 17 August 2016 - 04:37 PM

press F6 then click on PKM AMMO


Posted Image


#7 CeddyX

CeddyX

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • Reputation: 552
    Excellent
  • 90 posts
  • Locationgermany

Current mood: Not Amused

Posted 17 August 2016 - 04:51 PM

ah ok ty when i stardet this game the pkm were bugged 







Also tagged with one or more of these keywords: pkm, bug

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users